Tilbud

Hos DyrDoktor Sønderborg tilbyder vi altid høj kvalitet til lave priser – og med vores tilbud bliver priserne endnu billigere. Vi har løbende tilbud. Hold derfor gerne øje med denne side. Du kan også følge vores Facebook-side, hvor vi altid poster, når der kommer et nyt tilbud.

Tilbud 1: Tandrasp, sundhedstjek og vaccination

Tilbud 2: Senior-Katte

Tilbud 3: Gratis kørsel til din hest

 

Tilbud 1: Tandrasp, sundhedstjek og vaccination

Hestens årlige eftersyn

Vaccination, sundhedstjek og tandrasp til 1000kr inkl sedation

 

Få din sundhedsundersøgt, vaccineret og tandraspet til en fremragende pris! Ved bestilling af tandrasp, som enten kan foretages med vores nye elrasp eller med håndrasp, får din hest en desuden et sundhedstjek hvor hele hesten vil blive gennemgået og vaccineret så den er klar til at gå endnu et år i møde. Vores hestedyrlæger vil, udover en grundig mundhule undersøgelse, lave en vurdering af kredsløbet, luftvejssystemet og mave-tarm systemet. Du vil under konsultationen få mulighed for at få gennemgået hestens daglige rutiner og diskuteret eventuelle problematikker.

 

Tilbud 2: Senior-Katte

Tilbud til katte-ejere

 

Når katte kommer op i en flot alder, er de mere udsatte for at udvikle visse sygdomme. Mange af de sygdomme er ikke synlige før det er for sent. Derfor er det vigtigt at få tjekket sin ældre kat jævnligt for at disse kan opdages i tide, hvor de kan nå at blive behandlet.

 

Nogle af de sygdomme katte får er nyre-, hjerte-, stofskiftesygdom og blodtryksproblemer.

 

I hele januar tilbyder Dyrdoktor gratis seniortjek til alle katte over 7 år inklusive blodtryksmåling. Derudover er der 25% på yderligere diagnostik såfremt der ved undersøgelsen findes et behov for dette. Ring og bestil en tid hos Dyrdoktor på 70602345.

 

Tilbud 3: Gratis kørsel til din hest

Gratis kørsel til din hest

 

Hos DyrDoktor kan vi nu tilbyde gratis kørsel til hest.

Det gælder i hele Sønderborg kommune indenfor normal åbningstid.


Vores engagerede hestedyrlæger er klar til at komme ud og sætte sig ind i netop den situation, du er i med din hest. Vi har pakket bilen med alt fra ultralyd og røntgen til stetoskop og handelsattester, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad opgaven byder på. 

Ring ind til klinikken på tlf. 70 60 23 45 hvis du kunne tænke dig, at bestille en tid til din hest!


 

DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg

CVR: 40 81 26 60

Persondata- & cookiepolitik