Tilbud

Hos DyrDoktor Sønderborg tilbyder vi altid høj kvalitet til lave priser – og med vores tilbud bliver priserne endnu billigere. Vi har løbende tilbud. Hold derfor gerne øje med denne side. Du kan også følge vores Facebook-side, hvor vi altid poster, når der kommer et nyt tilbud.

Tilbud 1: Tandrasp, sundhedstjek og vaccination

Tilbud 2: Tandrensning

Tilbud 3: Gratis konsultation til din hest

 

Tilbud 1: Tandrasp, sundhedstjek og vaccination

Hestepraksis opstart tilbud

Vaccination, sundhedstjek og tandrasp til 500kr

 

Få din hest synet og serviceret til en fremragende pris! Ved bestilling af tandrasp, som enten kan foretages med vores nye elrasp eller med håndrasp, får din hest en udvidet sundhedstjek hvor hele hesten vil blive gennemgået og vaccineret så den er klar til at gå efteråret i møde. Vores hestedyrlæger vil, udover en grundig mundhule undersøgelse, lave en vurdering af kredsløbet, luftvejssystemet og mave-tarm systemet, samt se hesten mønstret og longeret. De vil også lave en huldvurdering således at hestens diæt kan justeres om nødvendigt. Her vil du få rig mulighed for at få gennemgået hestens daglige rutiner og diskuteret eventuelle problematikker med ideer til videre udredning.

 

Tilbud 2: Tandrensning

Tilbud på tandrensning af din hund

 

Mange hunde døjer med dårlige tænder. Det kan være svært at opdage, fordi hunde ofte ikke viser når den har ondt i mundhulen. 

Dårlige tænder kommer af at hundene danner plak på tænderne, og hvis det ikke fjernes, mineraliseres det og bliver til tandsten. Akkumuleret tandsten kan give grobund for bakterier som kan irritere tandkødet og give tandkødsbetændelse som, gør ondt. Ubehandlet tandkødsbetændelse kan resultere i varige skader omkring tænderne som gør at de bliver løse, smertefulde, og man kan se tab af knogle omkring tændere. 
Det er derfor vigtigt at tænderne bliver tilset i tide inden det når så vidt i sygdomsprocessen. 

Tænderne tilses hos dyrlægen ved en tandrensning under bedøvelse. For ordentligt at kunne vurdere hundens tandstatus, tages der også røntgen af alle tænder, så tandrødderne og knoglen omkring tænderne kan evalueres for eventuel sygdom. Efter at alle tænderne er renset poleres de med en pasta der giver tænderne en glat overflade, så det er sværere at danne tandsten. 

Dårlige tænder forebygges bedst ved at børste tænder dagligt på hundene. Tilmed er det vigtigt at få tænderne undersøgt hos dyrlæge ved det årlige sundhedstjek for at få vurderet om en tandrensning er nødvendig så eventuel sygdom kan fanges i tide. 


Fra den 8. oktober og til udgangen af oktober kan du få en tandrensning på din hund inklusive tandrøntgen af alle tænder til en samlet pris på 1.150 kr.
Du sparer 40%.

 
Dette er inklusive fuld monitoring under narkose ved hjælp af kontinuerlig blodtryksmåling, temperaturmåling, EKG, iltmætning og puls. Narkosen er den skånsomme inhalationsanæstesi skræddersyet til den enkelte patient for at maksimere sikkerheden omkring bedøvelse. Det er muligt at tilkøbe en blodprøve forud for bedøvelsen for yderligere at sikre patientens sundhedsstatus forud for tandrensningen. 
 

 

Tilbud 3: Gratis konsultation til din hest

Gratis konsultation til din hest

 

Går du og overvejer, om din hest fejler noget, så få det afmystificeret ved, at bestille en GRATIS konsultation hos DyrDoktor i resten af oktober måned!


Har den en dippedut, klør den sig, eller har den ændret adfærd?
Ingen problemer er for små eller store! 


Vi vil tage en snak, om hestens symptomer, lave en klinisk undersøgelse, og derefter give forslag til mulige diagnoser, videre udredning og behandling om nødvendigt. Vores bil er pakket med alt fra blodprøveglas til røntgenapparat, så vi kan klare det hele ude hos jer. 

 

Ring ind til klinikken på tlf. 70 60 23 45 hvis du kunne tænke dig, at bestille en gratis konsultation til din hest!


 

DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg

CVR: 40 81 26 60

Persondata- & cookiepolitik