DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg

CVR: 40 81 26 60

Persondata- & cookiepolitik

PERSONDATAPOLITIK HOS DYRDOKTOR APS

For bedre at beskytte dit privatliv, beskriver vi i denne privatdatapolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger data omkring din adfærd på vores hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordingens bestemmelser.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at DyrDoktor ApS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.


Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos DyrDoktor ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Dyrdoktor ApS indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores hjemmeside eller tager kontakt til os.

Hvis du ønsker at købe og modtage en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som fx navn, e-mailadresse og telefonnummer.


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.dyrdoktor.dk er DyrDoktor ApS, Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg, CVR-nr. 40812660.


Behandlingsgrundlag og formål

Vi indhenter kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer for at professionelt kunne svare til dine spørgsmål, reklamationer og feedback, eller aftale en tid.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.


Vi har vores hjemmeside hos Wix, som fungerer som vores webudviklingsplatform og databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Wix’ database, på sikre servere bag en firewall.


For at kunne videreudvikle og forbedre www.dyrdoktor.dk, fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se, hvilke sider vores kunder anvender mest.

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.dyrdoktor.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.

Desuden anvender vi Facebook Pixel til at udføre statistiske analyser samt profilering.


Vi videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre, i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for DyrDoktor ApS.


Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.dyrdoktor.dk.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet dine persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@dyrdoktor.dk.

 

COOKIEPOLITIK- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS DYRDOKTOR APS

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden og i vores annoncer. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem, samt en vejledning om, hvordan du kan slette eller blokere for cookies.


Cookies

Cookies og denne side

Hjemmesiden anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.


Vi administrerer vores hjemmeside gennem Wix. På Wix-hjemmesider placeres der følgende førsteparts-cookies:


Nødvendige session-cookies:

  • ForceFlashSite

  • hs

  • XSRF-TOKEN

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.


Funktionelle cookies:

  • svSession

  • SSR-caching

  • TS*, TS01*******, TSxxxxxxxx, TSxxxxxxxx_d (sikkerhed, tredjepart)

Funktionelle cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde, hjemmesiden ser ud eller opfører sig på, fx den region, du befinder dig i.


Hjemmesiden indeholder også cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics (til analyser af antal besøgende, gennemsnitlig besøgstid, m.m.)

  • Facebook Pixel (mulig promovering af indhold)

  • Wix (til sikker opbevaring og behandling af data)


Slette/blokere cookies

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Du kan finde vejledninger til forskellige browsere her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


Hvis du sletter eller blokerer cookies, mister du dog også værdifulde informationer. Annoncer kunne blive mindre relevante og optræde hyppigere. Du risikerer desuden, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, eller hvis du kontakter os med dine oplysninger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mailadresse, telefonnummer. Det vil typisk være i forbindelse med din henvendelse til os.


Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v., videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om, i dertilhørende afsnit ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dyrdoktor.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:


DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20
6400 Sønderborg

Email: info@dyrdoktor.dk

Telefon: 70 60 23 45