OM DYRDOKTOR SØNDERBORG

DyrDoktor er dit prisbevidste dyrehospital i Sønderborg. Vi tilbyder behandling af en stor række dyr, med speciale i kæledyr og heste.

Du kan finde vores dyreklinik på adressen Sjællandsgade 20 i Sønderborg, hvor vi behandler små kæledyr, bl.a. hunde, katte og gnavere. Desuden råder vi over en udkørende hestepraksis med stor ekspertise.

Valg af dyrlæge handler om tillid

 

Og den tillid kan du have til os. For os er det enormt vigtigt, at du og dit kæledyr føler, at I er i trygge rammer. At hjælpe dyrene er vores passion. Vi er altid glade for at give dig gode råd og redskaber til, hvordan du bedst hjælper dit dyr.

Hos din lokale dyrlæge i Sønderborg tilbyder vi bl.a. sundhedsundersøgelser, vaccinationer, kastration, sterilisation, tandbehandlinger, røntgen, chipmærkning og rådgivning. Læs mere her.

 

Valg af dyrlæge handler om fairness

 

Vi vil tilbyde dig mere fair priser, end du normalt støder på. Da vi holder et lavt omkostningsniveau, kan vi tilbyde høj kvalitet til attraktive priser.

Når du vil passe på dit kæledyr, burde du ikke gå til en dyr doktor, men til en fair og personlig DyrDoktor.

TRINE

DYRLÆGE

Trine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet med speciale i heste. Hun har hele livet arbejdet med heste & rider dressur på Grand Prix niveau.

Læs mere om Trine her.

LOTTE

DYRLÆGE

Lotte er en af vores flinke dyrlæger. Hun behandler hund, kat og andre små kæledyr. Hun er klar til at tage godt imod dig og dit dyr.

Læs mere om Lotte her.

LYNETTE

DYRLÆGE

Lynette er vores erfaren hestedyrlæge. Hun er specialist i intern medicin hos hest og har erfaring fra både Danmark, Tyskland og Schweiz.

Læs mere om Lynette her.

MISSI

DYRLÆGE

Missi står klar på klinikken for at hjælpe dig ved brug af sin erfaring. Hun prioriterer tryghed og god kommunikation højt.

Borislava-i-klinikken-2_edited.jpg

BORISLAVA

KLINIKASSISTENT

Borislava er uddannet dyrlæge i Serbien og er ved at få sin danske dyrlægeautorisation. Hun ser frem til at møde dig og dit kæledyr.

MARIE-LOUISE

KLINIKASSISTENT

Louise elsker dyr. Hun har en lille hund, Luna, som også nogle gange kan mødes. De ser frem til at byde dig velkommen.

 

RIE

KLINIKASSISTENT

Rie er vores tredje klinikassistent og arbejder normalt om formiddagen. Hun har altid et smil på læben og sørger for en god morgenstemning.

Hamster_edited.jpg

JULIA

MARKETINGANSVARLIG

Julia er ansvarlig for markedsføringen samt hjemmesidens design og indhold. Hun sidder primært på kontoret bag klinikken.

Julia_edited_edited.jpg

JAN

ADM. DIREKTØR

Jan er administrerende direktør og grundlægger af DyrDoktor. Han sørger for strategi, økonomi, IT, HR og indkøb.


DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg

CVR: 40 81 26 60

Persondata- & cookiepolitik