OM DYRDOKTOR SØNDERBORG

DyrDoktor er dit prisbevidste dyrehospital i Sønderborg. Vi tilbyder behandling af en lang række dyr med speciale i kæledyr og heste.

Du kan finde vores dyreklinik på adressen Sjællandsgade 20 i Sønderborg, hvor vi behandler små kæledyr bl.a. hunde, katte og gnavere. Derudover råder vi over en udkørende hestepraksis med stor ekspertise.

Valg af dyrlæge handler om tillid

 

Og den tillid kan du have til os. For os er det enormt vigtigt, at du og dit kæledyr føler, at I er i trygge rammer. At hjælpe dyrene er vores passion. Vi er altid glade for at give dig gode råd og redskaber til, hvordan du bedst hjælper dit dyr.

Hos din lokale dyrlæge i Sønderborg tilbyder vi bl.a. sundhedsundersøgelse, vaccination, kastration, sterilisation, tandbehandling, røntgen, chipmærkning og rådgivning.

 

Valg af dyrlæge handler om udstyr

 

For at kunne give en korrekt diagnose og den korrekte behandling, er det vigtigt at din dyrlæge har det rigtige udstyr som f.eks røntgen, tandrøntgen og mobilt røntgen. DyrDoktor har alle tre typer af røntgen, og alle er direkte-røntgen, hvor man kan se billedet med det samme og tage det om, hvis dyrlægen ikke kan se de detaljer, som ønskes. Det samme gælder ultralyds-scannere, hvor vores avancerede scanner med farve-doppler giver en meget høj detaljegrad, hvilket er afgørende, når den rigtige diagnose skal stilles. Både vores ultralydsscannere og røntgenapparater er af samme kvalitet som anvendes på menneske sygehuse.

DyrDoktor råder også over et fuld udstyret laboratorium, så næsten alle analyser kan laves in-house. Derfor kan DyrDoktor også tilbyde at lave en blodprøve forud for operationer for at sikre det bedste valg af narkose-metode.

Og netop ved valg af narkose-metode har vi hos DyrDoktor mulighed for at anvende gas-anæstesi, som er den mest skånsomme narkose-metode der tilbydes. Med gas-anæstesi kan narkosen justeres med øjeblikkelig virkning og dermed øges sikkerheden og opvågningen forkortes.

Af andet udstyr, som gør at du trygt kan vælge DyrDoktor, kan nævnes tonometer til måling af tryk i det indre øje, operationsborde med indlagt varme, opvarmet væskedrop under operation, Ilt-bure til patienter med respirationsbesvær, opvågningsbure med IR-varme samt monitoreringudstyr med EKG, temperatur, puls, iltmætning etc.

Valg af dyrlæge handler om fairness

 

Vi tilbyder dig mere fair priser end du normalt støder på.

Da vi holder et lavt omkostningsniveau, kan vi tilbyde høj kvalitet til attraktive priser.

Så vil du vil passe godt på dit kæledyr, behøver du ikke gå til en dyr doktor, men til en fair og personlig DyrDoktor.

Lynette1_edited.jpg

LYNETTE

DYRLÆGE

Lynette er en af vores hestedyrlæger. Hun er specialist i intern medicin på hest og har erfaring fra både Danmark, Tyskland og Schweiz.

Læs mere om Lynette her.

Oksana.jpg

OKSANA

DYRLÆGE

Oksana er en af vores flinke dyrlæger. Hun behandler hund, kat og andre små kæledyr. Hun er klar til at tage godt imod dig og dit dyr.

RIE
KLINIKASSISTENT

Rie er vores tredje klinikassistent og arbejder normalt om formiddagen. Hun har altid et smil på læben og sørger for en god morgenstemning.

IMG_2336_edited_edited.jpg

SANDI

VETERINÆR-SYGEPLEJERSKE

Sandi er uddannet veterinær-sygeplejerske. Hun elsker dyr, derhjemme har hun selv 2 kaniner. Hun prioriterer tryghed og god kommunikation.

Sandi.jpg
Copy%20of%20Borislava_edited.jpg

BORISLAVA

KLINIKASSISTENT

Borislava er uddannet dyrlæge i Serbien og er ved at få sin danske dyrlægeautorisation. Hun ser frem til at møde dig og dit kæledyr.

MARIE-LOUISE

KLINIKASSISTENT

Louise elsker dyr. Hun har en lille hund, Luna, som du også nogle gange kan møde. De ser frem til at byde dig velkommen.

 

LOTTE C
KLINIKASSISTENT

Lotte er vores fjerde klinikassistent. Hun elsker dyr og er vores smilende "blæksprutte". Hun vil ofte tage telefonen når du ringer

Lotte c.jpg

JAN

ADM. DIREKTØR

Jan er administrerende direktør og grundlægger af DyrDoktor. Han sørger for strategi, økonomi, IT, HR, marketing og indkøb.

Jan-DyrDoktor_edited.jpg


 

DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg

CVR: 40 81 26 60

Persondata- & cookiepolitik