OM DYRDOKTOR SØNDERBORG

DyrDoktor er dit prisbevidste dyrehospital i Sønderborg. Du kan finde vores dyreklinik på adressen Sjællandsgade 20 i Sønderborg.

Vi behandler (næsten) alle dyr.

Valg af dyrlæge handler om tillid

 

Og den tillid kan du have til os. For os er det enormt vigtigt, at du og dit kæledyr føler, at I er i trygge rammer. At hjælpe dyrene er vores passion. Vi er altid glade for at give dig gode råd og redskaber til, hvordan du bedst hjælper dit dyr.

Hos din lokale dyrlæge i Sønderborg tilbyder vi bl.a. sundhedsundersøgelser, vaccinationer, kastration, sterilisation, operationer, tandbehandlinger, chipmærkning  og rådgivning. Læs mere her.

 

Valg af dyrlæge handler om fairness

 

Vi vil tilbyde dig mere fair priser, end du normalt støder på. Da vi holder et lavt omkostningsniveau, kan vi tilbyde attraktive priser. Vi kalder det danske dyrlæger til tyske priser.

Når du vil passe på dit kæledyr, burde du ikke gå til en dyr doktor, men til en fair og personlig DyrDoktor.

TRINE

DYRLÆGE

Trine er en af vores flinke dyrlæger. Hun er selv rytter, og pga. sin passion for ridning har hun også som dyrlæge fået speciale i heste.

LOTTE

DYRLÆGE

Lotte er en af vores flinke dyrlæger.
Hun er klar til at tage godt imod dig og dit kæledyr.

MISSI

DYRLÆGE

Missi står klar på klinikken for at hjælpe dig ved brug af sin erfaring. Hun prioriterer tryghed og god kommunikation højt.

BORISLAVA

KLINIKASSISTENT

Borislava er uddannet dyrlæge i Serbien og er ved at få sin danske dyrlægeautorisation. Hun ser frem til at møde dig og dit kæledyr.

MARIE-LOUISE

KLINIKASSISTENT

Louise elsker dyr. Hun har en lille hund, Luna, som også nogle gange kan mødes. De ser frem til at byde dig velkommen.

JULIA

MARKETINGANSVARLIG

Julia er ansvarlig for markedsføringen samt hjemmesidens design og indhold. Hun sidder primært på kontoret bag klinikken.

 

JAN

ADM. DIREKTØR

Jan er administrerende direktør og kreativ tænker bag DyrDoktor. Han sørger for økonomi, IT, HR og indkøb.


DyrDoktor ApS
Sjællandsgade 20, 6400 Sønderborg

CVR: 40 81 26 60

Persondata- & cookiepolitik