OM DYRDOKTOR SØNDERBORG

DyrDoktor er dit prisbevidste dyrehospital i Sønderborg. Vi tilbyder behandling af en lang række dyr med speciale i kæledyr og heste.

Du kan finde vores dyreklinik på adressen Sjællandsgade 20 i Sønderborg, hvor vi behandler små kæledyr bl.a. hunde, katte og gnavere. Derudover råder vi over en udkørende hestepraksis med stor ekspertise.

Valg af dyrlæge handler om tillid

 

Og den tillid kan du have til os. For os er det enormt vigtigt, at du og dit kæledyr føler, at I er i trygge rammer. At hjælpe dyrene er vores passion. Vi er altid glade for at give dig gode råd og redskaber til, hvordan du bedst hjælper dit dyr.

Hos din lokale dyrlæge i Sønderborg tilbyder vi bl.a. sundhedsundersøgelse, vaccination, kastration, sterilisation, tandbehandling, røntgen, chipmærkning og rådgivning.

 

Valg af dyrlæge handler om udstyr

 

For at kunne give en korrekt diagnose og den korrekte behandling, er det vigtigt at din dyrlæge har det rigtige udstyr som f.eks røntgen, tandrøntgen og mobilt røntgen. DyrDoktor har alle tre typer af røntgen, og alle er direkte-røntgen, hvor man kan se billedet med det samme og tage det om, hvis dyrlægen ikke kan se de detaljer, som ønskes. Det samme gælder ultralyds-scannere, hvor vores avancerede scanner med farve-doppler giver en meget høj detaljegrad, hvilket er afgørende, når den rigtige diagnose skal stilles. Både vores ultralydsscannere og røntgenapparater er af samme kvalitet som anvendes på menneske sygehuse.

DyrDoktor råder også over et fuld udstyret laboratorium, så næsten alle analyser kan laves in-house. Derfor kan DyrDoktor også tilbyde at lave en blodprøve forud for operationer for at sikre det bedste valg af narkose-metode.

Og netop ved valg af narkose-metode har vi hos DyrDoktor mulighed for at anvende gas-anæstesi, som er den mest skånsomme narkose-metode der tilbydes. Med gas-anæstesi kan narkosen justeres med øjeblikkelig virkning og dermed øges sikkerheden og opvågningen forkortes.

Af andet udstyr, som gør at du trygt kan vælge DyrDoktor, kan nævnes tonometer til måling af tryk i det indre øje, operationsborde med indlagt varme, opvarmet væskedrop under operation, Ilt-bure til patienter med respirationsbesvær, opvågningsbure med IR-varme samt monitoreringudstyr med EKG, temperatur, puls, iltmætning etc.

Valg af dyrlæge handler om fairness

 

Vi tilbyder dig mere fair priser end du normalt støder på.

Da vi holder et lavt omkostningsniveau, kan vi tilbyde høj kvalitet til attraktive priser.

Så vil du vil passe godt på dit kæledyr, behøver du ikke gå til en dyr doktor, men til en fair og personlig DyrDoktor.

image001_edited.jpg

LARS
DYRLÆGE

Jeg hedder Lars Lützen.
Jeg har efterhånden været dyrlæge, i snart 30 år, så det giver en hel del erfaring. Ved starten var det mest arbejde med kvæg og kun en lille smule med smådyr, såsom hund og kat, men nu er det overvejende hunde og katte. Ud over den erfaring som arbejdet har givet mig, har jeg taget kurser i kirurgi og allergiske lidelser. 
Grunden til at jeg er blevet dyrlæge er, at jeg er glad for hunde og katte, men jeg kan også godt lide heste og andre dyr.
Nu er jeg så heldig at jeg arbejder her hos DyrDoktor, hvor jeg er daglig leder, og arbejder sammen med tre dygtige medarbejder.

 

SANDI
VETERINÆR-SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Sandi.
Jeg er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske hos Haslev Dyreklinik i august 2020.
Jeg har været ansat, hos DyrDoktor siden marts 2021.
Mine primære interesser er, anæstesi og tænder.
Jeg vil desuden også gerne, på et tidspunkt, tage en efteruddannelse indenfor tænder.
Jeg har været på kurser VSP dag i Kolding, lydangst på Haslev Dyreklinik, lydangstkursus i Køge og Hvalpetræning og -aften på Haslev Dyreklinik.
Bosat i Tumbøl med min kat Lucky og min kanin Stitch. Oftest vil jeg lave tandtjek og tandrensning på jeres kæledyr, samt vaccinerer og udfører sundhedstjek.  

Sandi.jpg
Copy%20of%20Borislava_edited.jpg

BORISLAVA

KLINIKASSISTENT

Jeg hedder Borislava.
Jeg er uddannet dyrlæge fra Serbien, og jeg er ved at få dansk dyrlæge autorisation.
Jeg har været hos DyrDoktor, siden december 2019.
Jeg har både erfaring med smådyr og store dyr (primært kvæg og grise).
Jeg har været på kurser, indenfor kirurgi og kattesygdomme, diagnostiske procedure hos smådyr og akut hjælp ved hunde og katte.
Mine primære interesser er, dermatologi og kirurgi. 
Jeg arbejder som klinikassistent og er teamleder på klinikken.

MARIE-LOUISE

KLINIKASSISTENT

Jeg elsker dyr og læser derfor til dyrlæge på Københavns Universitet. Jeg kan træffes på vores telefon hvor jeg hjælper til med bookninger og besvarelse af spørgsmål. Jeg har en lille hund, Luna, som du også nogle gange kan møde. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Louise-i-klinikken_edited_edited.jpg