LOTTE - DYRLÆGE

Smådyrsdyrlæge med særlig interesse for medicinske sygdomme hos hunde og katte

 

Efter jeg blev færdiguddannet som dyrlæge på Københavns Universitet, startede jeg hos DyrDoktor. Under uddannelsen havde jeg en særlig interesse for medicinske sygdomme hos hunde og katte. I øjeblikket arbejder jeg på en artikel om racekattes elektrokardiogrammer (EKG) i samarbejde med kardiologisk afdeling på Universitetshospitalet for Familiedyr Københavns Universitet.

 

Parallelt med studiet arbejdede jeg i flere år på Skovshoved Dyreklinik, som gav mig stor erfaring og indsigt i at arbejde i en smådyrspraksis.

Derudover har jeg arbejdet som TF-veterinær sommervikar i Stockholm på et stort henvisningsdyrehospital for hunde og katte, hvor jeg primært beskæftigede mig med akutte patienter.

Jeg har også arbejdet som frivillig på et internat i Thailand for herreløse hunde og katte. Her tilså jeg tilskadekomne dyr og deltog i kirurgisk neutraliserings- samt vaccinationsprogrammer.

Jeg er født og opvokset i Sønderborg, så det er dejligt at være tilbage og få genoptrænet dialekten. Jeg lægger stor vægt på, at det skal være en god og tryg oplevelse at komme til dyrlæge. Jeg tror på, at man kan opnå den bedste behandling via et godt samarbejde mellem dyr, ejer og dyrlæge.

Erfaring

 

2019:   Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet

 

2019:   Forskningsprojekt inden for kardiologi på Universitetshospitalet for Familiedyr KU

2018:   TF veterinær sommervikar Anicura Regionsdjursjukuset Bagarmossen

2018:   Frivillig hos PhaNgan Animal Care for Strays Thailand

2013-2019:   Klinikassistent hos Skovshoved Dyreklinik

 

Helt privat

 

  • Født og opvokset i Sønderborg

  • Min symaskine er for mig uundværlig og jeg går meget op i sy og ’upcycle’ tøj.

  • Jeg elsker naturen og holder meget af vandreture samt overnatning i shelters landet over.

Læs mere om: