HELENE - HESTEDYRLÆGE

Hestedyrlæge med særlig interesse i billeddiagnostik og sportsmedicin

Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet med speciale i hest. Efter endt uddannelse blev jeg ansat på et travlt henvisningshospital i England, hvor jeg arbejdede med mange forskellige sygdomme og erhvervede mig stor erfaring indenfor udredning og behandling af både medicinske og kirurgiske lidelser. 

Mine største interesser ligger indenfor haltheder, sportsmedicin og billeddiagnostik hvilket var emnerne for mit specialeprojekt og mine to artikler, som omhandlende diagnosticering af forskellige ortopædiske skader. Jeg elsker at tilegne mig ny viden, og jeg har derfor dedikeret en stor del af min tid til praktik på forskellige hestehospitaler og klinikker, bl.a. hos iKeyVet i Danmark, og Liphook Equine Hospital, Donnington Grove Equine Vets og Pool House Equine Clinic i England. 

Jeg har stor forståelse for, at der er mange måder at holde hest på. Personligt har jeg stadig min første pony, som jeg fik da jeg var 7 år, min pony fra teenageårene og sidst, men bestemt ikke mindst, min DV-hoppe. Det vigtigste for mig er, at den enkelte ekvipage fungerer optimalt og har glæde af at gå til ridning. Jeg glæder mig til at møde jer ude i staldene! 

 

Efteruddannelse:

 

2019-2020: Postgraduate Diploma in Veterinary Clinical Practice (Equine) 

2020: Equine Dentistry 

2020: Ultrasound of the Distal Limb 

 

 

Erfaring:

2019-2020: Internship hos Langford Equine Referral Hospital (Bristol University)

2018: Frivillig medhjælper hos iKeyVet 

2018: Externship hos Liphook Equine Hospital

2018: Externship hos Pool House Equine Clinic

2017: Externship hos Donnington Grove Equine Vets

2017: Externship hos Minster Equine Clinic

2016-2019: Staldmedhjælper hos HP Horses 

 

 

Helt privat: 

 

  • Født I Århus men opvokset i England

  • Har redet hele livet, på både stævne- og hyggeplan 

  • Jeg elsker at være udenfor enten på tur med min jagthund eller på ryggen af en hest, og at tilbringe tid med min familie og kæreste